Sunday, June 6, 2010

kereNah

aku bangkit dari tidur... aku lihat jam di handphone aku yang bercalar-calat tu... hmmm jam dah pukul 2.30pm.... itu lah masa yang selalu aku bangun dari tidur jika pada malam tersebut aku tidu lewat..
aku bangun jer dari tidur tuk2 akak aku meletih soh buang sampah,,, huh bengang aku.. suare dah lah ngaring... ah bialah dye, aku malas nak cite pasal owang xkene-mengena ngan aku. o.O
hhhmm mcm ni jer lah, aku straits to the point,,, 5/7 ni aku dah mula masuk IPT...... huh jauh sial!!! kat pulau pinang sana.... humm au masok kat JAPAN-MaLAYSIA technical INSTITUTE
atau nama lain nyer JMTI dalam jurusan Diploma Kejuruteraan Komputer Sistem.....hihih hmmm ramai yang tak penah dengar pasal tempat ni,, aku pun sama dulu, tapi skang dah... hah tempat ni bukan swasta.... tapi kerajaan punyer... bawah jabatan tenaga manusia. tempat nilah yang selalu wat aku tidur lambat.sebab aku asik pikerkan pasal mcm mana care blajar dye lah, ape lah... almaklumlah, aku niken bekas budak skolah..mana lah tau benda suma nih... hmmm sebelum ni aku ada 2 pilihan, nak masok poli or JMTI ni,, hmmm aku pikir2 balik better aku pilih JMTi coz masa depan aku lagi terjamin...nak tau kenapa? sebab, JMTi tu,,, ble dah abis study. trus dapat kerja ...insyaallah... hmm lagi satu sebab aku pilih JMTi ni sebab jauh,,, nak tau? sebab nyer aku nak berdikari... aku nak uruskan diri aku sendiri. aku nak jadi lebih dan lebih matang... coz ramai owang di sekeliling au pikir au ni budak2.!!! sialan betol!..
hmmm aku berharap sangat lah tempat 2 sesuai ngan aku...

2 comments: