Saturday, March 12, 2011

candid 1

kadang2 best gak menconteng dinding... teringat time kecik2 dlu

ada ufo kat putrajaya...!!




rupenye...

berebut-rebut nak cass fon...

1 malam rm140... mau??

bullcat

notis yang menyeramkan customer

pelik 
ini baby aku...

ape yang budak ni tengak pikir time ni?? =.="

beliau mengantuk time kelas computer engineering. penat selepas wat presentation kowt.
kasut yang ku cintai
nama budak ni owng panggil dye para2.. dye comel
ni lah hasil rakaman aku menggunakan kamera fon 2.0pxsl aje.. model fon aku (nokia 3120c)
syok doo menembak time plkn dlu!! 
aku suka menconteng
member yang pelik
ini encik warden aku.. dye sangat kacak
ilang mood aku nak cocok duit.... =.="

encik kucing,, apakah yang sedang anda lakukan???
sem 2 ni aku ada blaja pasal networking.. best doo!!
time aku nak p tandas,,, tekejut aku!!! ingatkan skali masok 10hengget!! perhhh
upenye bukan... nasib baik..
moto ni sejuk..coz mlm tadi angin kuat....
ni aku n member aku, salim... kitowang boring malam2 so lepak kat tengah highway pun boleh layan
JANGAN LAKUKAN SEPERTI INI.EVEN BENDA NI PATUNG PUN..
comel lak apex bawak moto ni.. so aku amek pic dye.. <3
huh!!!!
sape punyer koje yang potong sengot rambot aku nihhh!!
ni akak aku.... dye sangat gedik
ni abg n akak aku lg sowg... mereka pun poyo n gedik belaka
lihat lah mukanya.... =.="
ni mak aku... beliau je perfect
hah ni member aku ngah posing sambil tido...
kasut ni lah aku pakai ulang alik p kelas.. ni kasut time aku plkn dlu.. hum masih kuatlagi kilat dye...
ni pic time aku otw p umah nenek aku kat singapure. humm aku amek pic bangunan ni sbab pelik.
wahhh =.="
weeehaaa agogo
ape ko pandang brader???

nah....
$#@^%$...!
(kepada kanak-kanak, kamu dilarang menilu gaya ini k)
penjara.


HAHAHA TU JA PIC CANDID YANG AKU SEMPAT TANGKAP WAT MASA NI... LAIN MASA AKU UPDATE  ^.^